Tereyağı ve Splenda Granül Tatlandırıcı’yı kremamsı bir kıvam alana kadar mikserden geçirin.
Fıstık Ezmeli Çikolatalı Kurabiye
Fıstık Ezmeli Çikolatalı Kurabiye
- Servis10 porsiyon
- Toplam Süre30 dk
- Kalori165
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 100 g tereyağı (oda sıcaklığında yumuşamış)
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
- 1 tatlı kaşığı toz vanilya
- 150 g un
- 1 çimdik tuz
- 60 g damla çikolata
- 8 çay kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori165 kcal211.54%
- Yağ11.40 g14.62%
- Karbonhidrat13.40 g4.87%
- Lif0.50 g1.79%
- Protein2.70 g5.4%
Yapılışı
1
2
Yumurta, fıstık ezmesi ve vanilyayı da ekleyerek mikserden geçirmeye devam edin.
3
Karışıma un ve tuz ekleyerek tekrar mikserden geçirin.
4
Hamur haline geldiğinde damla çikolataları ekleyerek hafifçe karıştırın.
5
Fırını 180°C’de ısıtın ve fırın tepsisine yağlı kağıt yerleştirin.
6
Hamuru ceviz büyüklüğünde olacak şekilde parçalara ayırın ve aralıklı olarak tepsiye yerleştirin.
7
15 dakika fırında pişirin. Pişirme sonrasında sertleşmeleri için biraz dışarıda bekletin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler