Portakal suyunu kızılcıklar ve 3 yemek kaşığı Splenda Granül Tatlandırıcı ile birlikte bir tencereye alın. Düşük sıcaklık ayarına getirdiğiniz ocakta 5 dakika veya meyveler patlamaya başlayana kadar pişirin. Ardından soğumaya bırakın..
Kızılcıklı Cheesecake Kupu
Kızılcıklı Cheesecake Kupu
- Servis6 porsiyon
- Hazırlama Süresi30 dk
- Kalori188
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 1 portakal, kabuğu ve suyu
- 250 g kızılcık
- 75 g kraker
- 50 g az yağlı margarin, erimiş
- 275 g light krem peynir
- 150 g az yağlı yoğurt
- 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori188 kcal241.03%
- Yağ9.00 g11.54%
- Doymuş Yağ4.50 g1.64%
- Karbonhidrat16.00 g5.82%
- Şekerden gelen6.00 g2.18%
- Tuz0.60 g0.22%
Yapılışı
Krakerleri bir buzdolabı torbasına koyun ve kırıntı haline gelene kadar ezin. Kraker kırıntılarına 2 yemek kaşığı Splenda Granül ekleyin ve torbayı bir miktar sallayarak karıştırın. Torbaya erimiş margarini ilave edin. Torbayı kapattıktan sonra masaj yaparak margarini kırıntılara yedirin.
Krem peynir ile yoğurdu geriye kalan 3 yemek kaşığı Splenda Granül ile iyice karıştırın.
Servis için malzemelerin tümünü şık bardaklara veya tatlı kaselerine katmanlar halinde dökün ve üzerine bir kaşık kızılcık serperek süsleyin.
İpucu 1
Kızılcık yerine yaban mersini ve hatta çilek, böğürtlen ve kuşüzümü karışımı kullanabilirsiniz.
İpucu 2
Pikniğe veya akşam yemeği partilerine kolayca taşıyabilmek için küçük, kilitli kavanozlarda hazırlayabilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler