4 x 150 ml puding kaplarını veya tatlı kâselerini bir miktar tereyağı ile yağlayın. Her bir kâsenin tabanına 2 çay kaşığı şurup dökün ve üzerine bir ananas halkası yerleştirin.
Buharda Pişmiş Ananas ve Şurup Pudingi
Buharda Pişmiş Ananas ve Şurup Pudingi
- Servis4 kişilik
- Hazırlama Süresi15 dk
- Pişirme Süresi30 dk
- Toplam Süre45 dk
- Kalori536
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 110 g tereyağı, yumuşamış
- 8 çay kaşığı şurup
- 1 x 220 g konserve ananas halkaları, kendi suyunda, süzülmüş, ancak suyu ayrılmış
- 1 çay kaşığı vanilya özü
- 2 çırpılmış yumurta
- 175 g kendinden kabaran un, elekten geçirilmiş
- 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Servis için
- SPLENDA® Ev Yapımı Krema
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori536 kcal687.18%
- Yağ26.40 g33.85%
- Karbonhidrat66.70 g24.25%
- Protein7.90 g15.8%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
Kalan tereyağını geniş bir karıştırma kâsesine koyun ve Splenda Granül Tatlandırıcı ve kremayı ekleyerek özleşene kadar karıştırın. Yumurtaları ve vanilya özünü azar azar ekleyerek çırpın. Unu ilave edin ve kalan ananas suyuyla karıştırın. Karışımı kalıplara paylaştırın ve yüzeylerini düzleştirin.
3
Kalıpları yapışmaz pişirme kağıdıyla kaplayın ve bunları bir bantla sabitleyin. Bir buharlı pişirme aletine yerleştirin ve ortasına soktuğunuz kürdan temiz çıkana kadar pişirin yaklaşık 30 dakika pişirin. Sıcak kâselere pay edin ve SPLENDA® Ev Yapımı Krema ile servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler