Kaynayan suyun üzerine yerleştirdiğiniz bir kasenin içinde tereyağı ile çikolatayı arada sırada karıştırarak eritin. Ardından bir kenara alın.
Çift Kat Çikolatalı Kirazlı Brownie
Çift Kat Çikolatalı Kirazlı Brownie
- Servis25 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi25 dk
- Toplam Süre35 dk
- Kalori127
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 125 ml tereyağı
- 210 g bitter çikolata, parçalara kırılmış
- 2 yumurta
- 1 çay kaşığı vanilya
- 120 g (1 kap) un
- ¾ çay kaşığı kabartma tozu
- 170 g (½ kap) çikolata parçaları
- 130 g (½ kap) kurutulmuş kiraz
- 100 g (½ kap) SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori127 kcal162.82%
- Yağ7.00 g8.97%
- Doymuş Yağ2.00 g0.73%
- Karbonhidrat14.00 g5.09%
- Şekerden gelen8.00 g2.91%
- Lif1.00 g3.57%
- Protein2.00 g4%
- Tuz0.60 g0.22%
Yapılışı
1
2
Splenda Granül Tatlandırıcı’yı pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ve vanilyayı ekleyerek çırpın.
3
Unu kabartma tozuyla karıştırın ve ardından iki parti halinde Splenda Granül Tatlandırıcı karışımına ekleyerek karıştırın. Çikolata parçalarını ve kirazları karıştırın.
4
Karışımı yağladığınız 2 litrelik kare metal pasta kabına yayın.
5
180°C’lik fırında yaklaşık 25 dakika veya ortasına batırdığınız kürdan üzerinde sadece birkaç kırıntıyla temiz çıkana kadar pişirin.
6
Soğumaya bırakın ve ardından kare şeklinde kesin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler