Sos tenceresine yulaf ezmesi, süt, su, küp küp kesilen elmalar ve Splenda Granül’ü koyun. Yulafı suyu ve sütü çekip muhallebi kıvamını alana dek iyice pişirin.
Yulaf Kâsesi
Yulaf Kâsesi
- Servis1 porsiyon
- Toplam Süre15 dk
- Kalori387
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül
Malzemeler
- ½ su bardağı yulaf ezmesi (60 g)
- ½ elma (60 gr)
- ½ su bardağı light süt (125 ml)
- ½ su bardağı su (125 ml)
- 1 dolu çay kaşığı Splenda Granül (1 g)
Üzeri için
- Elma küpleri (20 g)
- 1 yemek kaşığı parça ceviz ya da file badem (10 g)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori387 kcal496.15%
- Yağ10.99 g14.09%
- Karbonhidrat58.31 g21.2%
- Lif8.95 g31.96%
- Protein16.11 g32.22%
Yapılışı
1
2
Hazırlanan lapayı servis kâsesine koyup üzerini süslemek için elma küpleri, parça cevizler ekleyin.
Splenda’lı Yulaf Kâsesi hazır, afiyet olsun!
* Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 porsiyonu 402 kalori olacaktı!
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler