Temizlenmiş ve kare parçalar halinde kesilmiş bal kabağını tencereye koyun.
Kabak Tatlısı
Kabak Tatlısı
- Servis4 kişilik (4 porsiyon)
- Toplam Süre40 dk
- Kalori98
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül
Malzemeler
- 500 g bal kabağ (Temizlenmiş, kesilmiş)
- 1 çay bardağı içme suyu
- 12 dolu çay kaşığı Splenda Granül (8 g)
- Üzeri için 1 çay bardağı parça ceviz
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Yağ5.73 g7.35%
- Karbonhidrat8.68 g3.16%
- Lif3.08 g11%
- Protein2.65 g5.3%
Yapılışı
1
2
1 çay bardağı içme suyuna 12 çay kaşığı Splenda Granül ekleyip eriyene kadar karıştırın.
3
Karışımı tenceredeki bal kabaklarının üzerine eşit bir şekilde dökün ve bal kabakları çatal batırılıp çıkarılacak yumuşaklığa gelene kadar kısık ateşte pişirin.
4
Pişen bal kabaklarını kenara alıp soğumaya bırakın; daha sonra üzerine ceviz parçaları serpin.
5
Splenda Granül ile hazırlanan Bal Kabağı Tatlısı hazır, afiyet olsun!
* Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 porsiyonu 167 kalori olacaktı!
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler