Vegan Fındıklı Enerji Topları (Vegan, Glutensiz)

Vegan Fındıklı Enerji Topları (Vegan, Glutensiz)

  • Servis11 adet
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Bekleme Süresi30 dk
  • Toplam Süre40 dk
  • Kalori72
  • Kullanılan ÜrünSplenda Stevia Kristal

    Malzemeler

    • ½ su bardağı sarı leblebi (65 g)
    • 1 silme yemek kaşığı kakao (8 g)
    • 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı
    • Yarım su bardağı fındık (50 g)
    • 10 adet hurma (200 g)
    • 2 yemek kaşığı sıcak su
    • 1 silme yemek kaşığı Splenda Stevia Kristal (10 g)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori72 kcal92.31%
    • Yağ4.17 g5.35%
    • Karbonhidrat6 g2.18%
    • Lif2.51 g8.96%
    • Protein2.73 g5.46%

    Yapılışı

    1

    Hurmaları yumuşamaları için bir kâse sıcak suda 5-10 dakika bekletin. Daha sonra çekirdeklerini çıkarın ve mutfak robotunda iyice parçalayın. Ardından, leblebi ve fındıkları da aynı şekilde robotta parçalayın.

    2

    Ufak bir kâseye 2 yemek kaşığı sıcak su ve 1 yemek kaşığı Stevia Kristal koyup eriyene kadar karıştırın.

    3

    Hazırlanan bu malzemelerin hepsini bir kâseye alınarak homojen bir kıvam alana kadar yoğurun ve kıvamın oturması için yarım saat buzdolabında bekletin.

    4

    Daha sonra buzdolabından çıkarıp ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve süslemek için fındık parçalarına bulayın.

    Splenda Stevia Kristal ile yapılan Vegan Fındıklı Enerji Topları hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 adet 76 kalori olacaktı!

    1 porsiyon = 1 adet

    Kullanılan Ürün

    Splenda Stevia Kristal

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up