Nar ve Tahin Sosu (Vegan, glütensiz)

Nar ve Tahin Sosu (Vegan, glütensiz)

  • Servis50 g
  • Toplam Süre10 dk
  • Kalori40
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül

    Malzemeler

    • 2 yemek kaşığı tahin (20 g)
    • 2 yemek kaşığı içme suyu (20 g)
    • 2 yemek kaşığı nar ekşisi (20 g)
    • 2 yemek kaşığı balzamik sirke (20 g)
    • ¼ çay kaşığı kimyon
    • ¼ çay kaşığı karabiber
    • ¼ çay kaşığı tuz
    • 1 dolu çay kaşığı Splenda Granül (1 g)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori40 kcal51.28%
    • Yağ1.92 g2.46%
    • Karbonhidrat4.49 g1.63%
    • Lif0.00 g0%
    • Protein3.86 g7.72%

    Yapılışı

    1

    Orta boy bir kavanoza tüm malzemeler sırayla eklenir. Kavanozun kapağı kapatılıp elle çalkalanarak sosun homojen bir kıvam alması sağlanır.

    Splenda Granül ile yapılan Narlı Tahin Sos hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 yemek kaşığı 47 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up