Coleslaw Salatası

Coleslaw Salatası

  • Servis6 kişilik
  • Toplam Süre10 dk
  • Kalori55
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül

    Malzemeler

    • 300 g beyaz lahana (Bütün lahananın 4'te 1’i kadar)
    • 1 adet büyük havuç (90 g)
    • 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi (20 g)
    • 2 yemek kaşığı light mayonez (40 g)
    • 1 yemek kaşığı hardal (10 g)
    • 4 yemek kaşığı light yoğurt (susuz kısımlarından) (100 g)
    • 2 çay kaşığı tuz
    • 1 yemek kaşığı Splenda Granül ( 1,5 g)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori55 kcal70.51%
    • Yağ2.75 g3.53%
    • Karbonhidrat5.39 g1.96%
    • Lif2.00 g7.14%
    • Protein1.80 g3.6%
    • Tuz125.60 g45.67%

    Yapılışı

    1

    Lahanayı ince ince uzunlamasına dilimleyin, havucu rendeleyin. İkisini büyük bir kâseye alın. Üzerine tuz, yoğurt, mayonez, hardal, sirke ve Splenda Granül ekleyip kaşık yardımıyla iyice karıştırın.

    Splenda ile yapılan Coleslaw Salatası hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 porsiyonu 61 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up