Sütü ve salebi sos tenceresine alın.
Salep
Salep
- Servis1 fincan
- Toplam Süre10 dk
- Kalori160
- Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı
Malzemeler
- 1 su bardağı (250 ml) süt
- ½ silme çay kaşığı (1 g) katkısız şekersiz salep
- 4 adet SPLENDA® Tablet
Üstü için
- Tarçın, Hindistan cevizi ve/veya Antep fıstığı (tercihe bağlı)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori160 kcal205.13%
- Yağ8.20 g10.51%
- Karbonhidrat15.00 g5.45%
- Lif0.00 g0%
- Protein8.20 g16.4%
Yapılışı
1
2
Kısık ateşte, yavaşça kaynamaya başlayana kadar çırpıcı yardımıyla karıştırın.
3
Kaynamaya yakın 4 adet Splenda Tablet ekleyin, karıştırmaya devam edin.
4
Kıvam alana dek, yaklaşık 10-15 dakika kaynatın.
5
Kıvam aldığında ocaktan indirerek servis yapın. Üzerine tercihinize göre tarçın, Hindistan cevizi rendesi ve Antep fıstığı parçaları ekleyebilirsiniz.
Düşük kalorili salebiniz hazır. Afiyet olsun!
Kullanılan Ürün
Splenda Tablet
Seveceğiniz Diğer Tarifler