Fırını önceden 150°C’ye ısıtın.
Balzamikli Domates
Balzamikli Domates
- Servis1 porsiyon
- Hazırlama Süresi5 dk
- Pişirme Süresi20 dk
- Toplam Süre25 dk
- Kalori160
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 6 minik domates (tercihen saplarından ayrılmamış)
- Taze kekik (sadece yaprakları)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı balzamikli sirke
- Deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori160 kcal205.13%
- Yağ12.00 g15.38%
- Doymuş Yağ1.50 g0.55%
- Karbonhidrat11.00 g4%
- Şekerden gelen11.00 g4%
- Lif1.00 g3.57%
- Protein1.00 g2%
- Tuz0.20 g0.07%
Yapılışı
1
2
Minik domatesleri uzunlamasına ikiye kesin ve kesilen tarafı üste gelecek şekilde bir fırın tepsisine dizin.
3
Üzerine Splenda Granül Tatlandırıcı, kekik, yağ, sirke ve damak tadınıza uygun miktarda tuz ve karabiber dökün.
4
Önceden ısıtılmış fırında 20 dakika veya sularının bir miktarını kaybedene kadar pişirin.
5
Servis etmenize daha varsa (aromaların daha da yoğunlaşması için) fırında soğumasını bekleyin veya üzerine kıtır ekmek serperek sıcak servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler