Balzamikli Domates

Balzamikli Domates

  • Servis1 porsiyon
  • Hazırlama Süresi5 dk
  • Pişirme Süresi20 dk
  • Toplam Süre25 dk
  • Kalori160
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 6 minik domates (tercihen saplarından ayrılmamış)
    • Taze kekik (sadece yaprakları)
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 2 yemek kaşığı balzamikli sirke
    • Deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori160 kcal205.13%
    • Yağ12.00 g15.38%
    • Doymuş Yağ1.50 g0.55%
    • Karbonhidrat11.00 g4%
    • Şekerden gelen11.00 g4%
    • Lif1.00 g3.57%
    • Protein1.00 g2%
    • Tuz0.20 g0.07%

    Yapılışı

    1

    Fırını önceden 150°C’ye ısıtın.

    2

    Minik domatesleri uzunlamasına ikiye kesin ve kesilen tarafı üste gelecek şekilde bir fırın tepsisine dizin.

    3

    Üzerine Splenda Granül Tatlandırıcı, kekik, yağ, sirke ve damak tadınıza uygun miktarda tuz ve karabiber dökün.

    4

    Önceden ısıtılmış fırında 20 dakika veya sularının bir miktarını kaybedene kadar pişirin.

    5

    Servis etmenize daha varsa (aromaların daha da yoğunlaşması için) fırında soğumasını bekleyin veya üzerine kıtır ekmek serperek sıcak servis edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up