Fırında Elma

Fırında Elma

  • Servis6 porsiyon
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Pişirme Süresi50 dk
  • Toplam Süre1 sa 5 dk
  • Kalori110
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 6 yeşil elma
    • 1 çay kaşığı çekilmiş tarçın
    • 1 yemek kaşığı margarin
    • 24 g SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori110 kcal141.03%
    • Yağ2.50 g3.21%
    • Doymuş Yağ0.00 g0%
    • Karbonhidrat25.00 g9.09%
    • Şekerden gelen20.00 g7.27%
    • Lif4.00 g14.29%
    • Protein0.00 g0%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Fırını 180°C’ye ısıtın.

    2

    Elmaları yıkayın ve elma soyucu yardımıyla içini ve çekirdeklerini temizleyin. Yaklaşık 23 x 33 cm’lik bir fırın tepsisine dizin.

    3

    Splenda Granül Tatlandırıcı’yı tarçınla karıştırın. Her bir elmayı bu karışımla doldurun ve elmaların üzerine birer parça küçük margarin koyun. Alüminyum folyoyla kapladıktan sonra önceden ısıttığınız fırında yaklaşık 40 ila 50 dakika veya hafifçe yumuşayana kadar pişirin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up