Kakaolu Fındık Kreması

Kakaolu Fındık Kreması

  • Servis20 porsiyon
  • Hazırlama Süresi20 dk
  • Kalori51
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    100 g için

    • 125 g kabuksuz fındık
    • 30 g şekersiz bitter çikolata
    • 1 tatlı kaşığı toz kakao
    • 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
    • 1 tatlı kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori51 kcal65.38%
    • Yağ4.81 g6.17%
    • Karbonhidrat4.89 g1.78%
    • Lif0.57 g2.04%
    • Protein1.64 g3.28%

    Yapılışı

    1

    Fındıkları fırın tepsisine koyun ve 160 derecede 7-8 dakika fırında pişirin.

    2

    Fındıklar sıcakken kremamsı kıvam alana dek mutfak robotundan geçirin.

    3

    Benmari usulü ya da mikrodalgada eritilmiş çikolatayı fındıkların üzerine ekleyin.

    4

    Daha sonra geri kalan malzemeleri de ekleyin. 1-2 dakika daha pürüzsüz kıvam alana dek robottan geçirin.

    5

    Fındık kremanızı kavanozda muhafaza edebilirsiniz.

    Düşük kalorili Kakaolu Fındık Kremanız hazır! Afiyet olsun.

    Not: 1 porsiyon / 1 tatlı kaşığı / 5 g

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up