Çiğ badem blender ile un haline getirilir.
Ketojenik Sufle
Ketojenik Sufle
- Servis1 porsiyon
- Hazırlama Süresi5 dk
- Pişirme Süresi10 dk
- Toplam Süre15 dk
- Kalori540
- Kullanılan ÜrünSplenda Stevia Kristal
Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 25 g tereyağı / Hindistan cevizi yağı
- 25 g şeker ilavesiz bitter çikolata
- 30 g çiğ badem
- 10 g SPLENDA® Stevia Kristal
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori540 kcal692.31%
- Yağ47.50 g60.9%
- Karbonhidrat27.00 g9.82%
- Lif2.78 g9.93%
- Protein13.50 g27%
Yapılışı
1
2
Hindistan cevizi yağı eritilir, içerisine bitter çikolata ve Splenda Stevia eklenip iyice karıştırılır.
3
Bitter çikolatalı karışıma yumurta eklenir, iyice çırpılır. Üzerine badem unu eklenir ve karıştırılır.
4
Karışım sufle kabına alınarak 200°C’de ısıtılmış fırında 10 dakika pişirilir.
Splenda Stevia ile hazırlanmış düşük kalorili Ketojenik Sufleniz hazır! Afiyet olsun.
Kullanılan Ürün
Splenda Stevia Kristal
Seveceğiniz Diğer Tarifler