Kedi dillerini kırın ve bir kenarda bekletin.
Kırmızı Meyveli Tiramisu
Kırmızı Meyveli Tiramisu
- Servis6 porsiyon
- Hazırlama Süresi20 dk
- Soğuma Süresi12 sa
- Toplam Süre12 sa 20 dk
- Kalori486
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 12 kedi dili
- Beyazları ayrılmış 3 yumurta
- 250 g maskarpon peyniri
- 250 g ahududu
- 250 g çilek, yarıya kesilmiş
- Tepeleme 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori486 kcal623.08%
- Yağ25.00 g32.05%
- Doymuş Yağ14.00 g5.09%
- Karbonhidrat51.00 g18.55%
- Şekerden gelen31.00 g11.27%
- Protein13.00 g26%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
Splenda Granül Tatlandırıcı’yı, yumurta sarısı ve maskarpon peynirini karıştırın.
3
Yumurta beyazını beyaz, sert bir kıvam alana kadar çırpın ve ardından karışıma nazikçe yedirin.
4
Cam bardakların en altına bir katman kırılmış kedi dili, üstüne bir katman meyve ve son olarak bir katman maskarpon peyniri karışımı koyun.
5
Bu işlemi tekrarlayın ve son katman olarak meyveyi bırakın.
6
Tüm tiramisu bardaklarını streç filmle sarın.
7
12 saat buzdolabında bekletin.
8
Soğuk servis edin.
İpucu
Kırmızı meyveleri çıkarıp kedi dili yerine kahveyle ıslatılmış sünger kek kullanarak ve son olarak tatlı üzerine kakao serperek kahveli tiramisu hazırlayabilirsiniz.
Kullanılan Ürün

Splenda Granül