Mozaik Pasta

Mozaik Pasta

  • Servis8 porsiyon
  • Hazırlama Süresi20 dk
  • Soğuma Süresi4 sa
  • Toplam Süre4 sa 20 dk
  • Kalori145
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 40 g tereyağı
    • 1 su bardağı light süt
    • 2 tepeleme yemek kaşığı toz kakao
    • 1 paket pötibör bisküvi
    • 3 tatlı kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori145 kcal185.9%
    • Yağ5.80 g7.44%
    • Karbonhidrat20.30 g7.38%
    • Lif0.18 g0.64%
    • Protein3.37 g6.74%

    Yapılışı

    1

    Tereyağı, süt, kakao ve Splenda Granül sos tenceresine alınır ve orta ateşte tam kaynamadan pişirilir.

    2

    Bir kâse içerisinde petibör bisküviler 4’e bölünerek parçalanır. 

    3

    Hazırladığınız kakaolu sos biraz soğuyunca böldüğümüz bisküvilerin üzerine dökülür.

    4

    Buzluğa girebilecek boyuttaki bir kabın üzerine streç film serilir ve hazırladığımız soslu karışım kaba dökülür.

    5

    Mozaik pasta buzlukta 4 saat bekletilir.

    Düşük kalorili Mozaik Pastanız hazır! Afiyet olsun.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up