Meyveleri ve Splenda Granül’ü (tercih ettiğiniz tatlılığa göre) bir blender’a ekleyin, küçük parçalar elde edene kadar düşük hızda karıştırın.
Orman Meyveli Muzlu Vegan Smoothie Bowl
Orman Meyveli Muzlu Vegan Smoothie Bowl
- Servis1 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Kalori278
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 160 g dondurulmuş orman meyveleri
- 100 g muz (Dilimlenmiş ve dondurulmuş)
- 40 ml badem sütü (Gerekirse daha fazla)
- 1,5 yemek kaşığı Splenda Granül
Üzeri için
- 5 g rendelenmiş şekersiz Hindistan cevizi (kurutulmuş)
- 8 g chia tohumu
- 8 g ayçiçeği tohumu
- Granola (İsteğe bağlı)
- Meyve (İsteğe bağlı)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori278 kcal356.41%
- Yağ10.00 g12.82%
- Doymuş Yağ3.20 g1.16%
- Karbonhidrat37.00 g13.45%
- Şekerden gelen31.00 g11.27%
- Protein4.40 g8.8%
- Tuz0.10 g0.04%
Yapılışı
1
2
Bu karışıma badem sütü (veya Hindistan cevizi sütü) ekleyin ve karışım yumuşak bir kıvama gelene kadar yine düşük hızda çırpın.
3
Daha sonra bir kâseye alarak üzerine dilediğiniz malzemeleri ekleyin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler