Düşük yağlı pişirme yağı püskürterek yağladığınız geniş bir tavayı ısıtın, soğanları ve sarımsağı ilave edin ve bunlar yumuşayıncaya kadar 5 dakika pişirin.
Pratik Sosis Güveç
Pratik Sosis Güveç
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi15 dk
- Pişirme Süresi35 dk
- Toplam Süre50 dk
- Kalori282
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- Düşük yağlı pişirme yağı
- 2 kırmızı soğan, soyulmuş ve doğranmış
- 2 diş sarımsak, soyulmuş ve kıyılmış
- 300 g patates, kuşbaşı doğranmış
- 2 pırasa, kalın dilimler halinde kesilmiş
- 300 g beyaz kabak, soyulmuş ve kalın dilimler halinde kesilmiş
- 2 havuç, soyulmuş ve dilimlenmiş
- 1 kırmızı biber, soyulmuş ve dilimlenmiş
- 2 yemek kaşığı un
- 2 çay kaşığı karışık ot
- 500 ml et suyu
- 8 az yağı sosis, kızartılmış
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori282 kcal361.54%
- Yağ7.70 g9.87%
- Doymuş Yağ2.40 g0.87%
- Karbonhidrat44.00 g16%
- Şekerden gelen15.50 g5.64%
- Lif8.70 g31.07%
- Protein12.60 g25.2%
- Tuz2.50 g0.91%
Yapılışı
1
2
Patatesleri, pırasayı, kabağı, havuçları ve biberi ilave edin ve 2-3 dakika pişirin.
3
Un ekleyin ve 2 dakika daha pişirin.
4
Otları, et suyunu, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve sosisleri ekleyin ve özdeşleşmesi için karıştırın.
5
Kaynamasını bekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar düşük ateşte 20-25 dakika pişirin.
6
Tuz ve karabiberle tatlandırdıktan sonra sıcak servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler