Raventli ve Elmalı Turta

Raventli ve Elmalı Turta

  • Servis2 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi40 dk
  • Toplam Süre50 dk
  • Kalori17
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 2 avuç dolusu ravent
    • 1 küçük portakalın kabuğu
    • 1 yemek kaşığı portakal suyu
    • Küçük bir çubuk tarçın
    • 65 g (⅓ kap) SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori17 kcal21.79%
    • Yağ0.00 g0%
    • Doymuş Yağ0.00 g0%
    • Karbonhidrat2.50 g0.91%
    • Şekerden gelen2.50 g0.91%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Raventleri yıkayın ve 6-7 cm’lik dilimler halinde kesin.

    2

    Tüm malzemeleri küçük bir fırın kabında karıştırın.

    3

    400°C’de 30-40 dakika veya raventler yumuşayana kadar pişirin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up