Raventleri yıkayın ve 6-7 cm’lik dilimler halinde kesin.
Raventli ve Elmalı Turta
Raventli ve Elmalı Turta
- Servis2 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi40 dk
- Toplam Süre50 dk
- Kalori17
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 avuç dolusu ravent
- 1 küçük portakalın kabuğu
- 1 yemek kaşığı portakal suyu
- Küçük bir çubuk tarçın
- 65 g (⅓ kap) SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori17 kcal21.79%
- Yağ0.00 g0%
- Doymuş Yağ0.00 g0%
- Karbonhidrat2.50 g0.91%
- Şekerden gelen2.50 g0.91%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
Tüm malzemeleri küçük bir fırın kabında karıştırın.
3
400°C’de 30-40 dakika veya raventler yumuşayana kadar pişirin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler