Sütü ve salebi sos tenceresine alın.
Salep
Salep
- Servis1 fincan
- Toplam Süre10 dk
- Kalori160
- Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı
Malzemeler
- 1 su bardağı (250 ml) süt
- ½ silme çay kaşığı (1 g) katkısız şekersiz salep
- 4 adet SPLENDA® Tablet
Üstü için
- Tarçın, Hindistan cevizi ve/veya Antep fıstığı (tercihe bağlı)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori160 kcal205.13%
- Yağ8.20 g10.51%
- Karbonhidrat15.00 g5.45%
- Lif0.00 g0%
- Protein8.20 g16.4%
Yapılışı
1
2
Kısık ateşte, yavaşça kaynamaya başlayana kadar çırpıcı yardımıyla karıştırın.
3
Kaynamaya yakın 4 adet Splenda Tablet ekleyin, karıştırmaya devam edin.
4
Kıvam alana dek, yaklaşık 10-15 dakika kaynatın.
5
Kıvam aldığında ocaktan indirerek servis yapın. Üzerine tercihinize göre tarçın, Hindistan cevizi rendesi ve Antep fıstığı parçaları ekleyebilirsiniz.
Düşük kalorili salebiniz hazır. Afiyet olsun!
Kullanılan Ürün

Splenda Tablet