Pirinci pirinç paketi üzerinde verilen talimatlara uygun olarak 3 dakika kaynatın. Süzün.
Tarçınlı Pirinç Pudingi
Tarçınlı Pirinç Pudingi
- Servis6 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi28 dk
- Toplam Süre38 dk
- Kalori188
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 360 ml (1½ kap) su
- 180 g uzun taneli pirinç
- 1 lt az yağlı süt
- Limon kabuğu
- 1 çubuk tarçın
- 2 yemek kaşığı toz tarçın
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori188 kcal241.03%
- Yağ183.00 g234.62%
- Karbonhidrat34.30 g12.47%
Yapılışı
1
2
Geniş bir sos tavasına süt dökün. Kaynatın.
3
Isıyı düşürün. Pirinç ekleyin ve düşük ısıda arada sırada karıştırarak 20 dakika pişirin.
4
Splenda Granül Tatlandırıcı, limon kabuğu ve çubuk tarçın ilave edin. 5 dakika daha veya sütün büyük bir kısmı çekilene kadar pişirin.
5
Ocaktan alın ve soğumasını bekleyin. Çubuk tarçını atın.
6
6 adet servis bardağına pay edin.
7
Üzerine toz tarçın serperek servis edin.
İpucu
Çubuk tarçın yerine vanilya çubukları kullanabilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler