Lavantalı Puding

Lavantalı Puding

  • Servis3 porsiyon
  • Pişirme Süresi30 dk
  • Kalori150
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 500 ml süt
    • 2 yemek kaşığı nişasta (30 g)
    • 1 yemek kaşığı lavanta kurusu
    • 1 yemek kaşığı tereyağ (10 g)
    • 10 çay kaşığı SPLENDA® Granül (5 g)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori150 kcal192.31%
    • Yağ8.20 g10.51%
    • Karbonhidrat14.10 g5.13%
    • Lif0.10 g0.36%
    • Protein5.53 g11.06%

    Yapılışı

    1

    Süt, nişasta ve Splenda Granül sos tenceresine alınır.

    2

    İyice karıştırılır ve orta ateşe konur. Kaynamaya başlamaya yakın lavantalar eklenir. 2-3 dakika bu şekilde pişirilir ve tencere ocaktan alınır.

    3

    Lavantaları çıkarmak için puding süzgeçten geçirilir. Puding karışımına tereyağı eklenir.

    4

    Servis kâselerine paylaştırılır. Buzdolabında soğuduktan sonra tüketilir.

    Düşük kalorili Lavantalı Pudinginiz hazır! Afiyet olsun.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up