Süt, nişasta ve Splenda Granül sos tenceresine alınır.
Lavantalı Puding
Lavantalı Puding
- Servis3 porsiyon
- Pişirme Süresi30 dk
- Kalori150
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 500 ml süt
- 2 yemek kaşığı nişasta (30 g)
- 1 yemek kaşığı lavanta kurusu
- 1 yemek kaşığı tereyağ (10 g)
- 10 çay kaşığı SPLENDA® Granül (5 g)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori150 kcal192.31%
- Yağ8.20 g10.51%
- Karbonhidrat14.10 g5.13%
- Lif0.10 g0.36%
- Protein5.53 g11.06%
Yapılışı
1
2
İyice karıştırılır ve orta ateşe konur. Kaynamaya başlamaya yakın lavantalar eklenir. 2-3 dakika bu şekilde pişirilir ve tencere ocaktan alınır.
3
Lavantaları çıkarmak için puding süzgeçten geçirilir. Puding karışımına tereyağı eklenir.
4
Servis kâselerine paylaştırılır. Buzdolabında soğuduktan sonra tüketilir.
Düşük kalorili Lavantalı Pudinginiz hazır! Afiyet olsun.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler