Toz bisküvi ve tereyağını spatula ile karıştırın.
Bardakta Cheesecake
Bardakta Cheesecake
- Servis4 porsiyon
- Toplam Süre15 dk
- Kalori270
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 70 g yulaflı burçak bisküvi (mikserde toz haline getirilmiş)
- 2 yemek kaşığı erimiş tereyağı
- 200 g labne peyniri
- 240 g yoğurt
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yemek kaşığı toz vanilya
- 4 çay kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori270 kcal346.15%
- Yağ19.40 g24.87%
- Karbonhidrat19.20 g6.98%
- Lif0.80 g2.86%
- Protein5.60 g11.2%
Yapılışı
1
2
4 ayrı kaba bisküvili karışımı paylaştırıp, çay kaşığının tersi ile bastırın.
3
Labne, yoğurt, limon suyu, vanilya ve Splenda Granül Tatlandırıcı’yı mikserden geçirip hazırladığınız kaplara ekleyin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler