Hollanda Krebi

Hollanda Krebi

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi5 dk
  • Fırınlama Süresi20 dk
  • Toplam Süre25 dk
  • Kalori233
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 60 g (½ kap) un
    • 120 ml (½ kap) süt
    • 2 yumurta
    • 2 parça tereyağı
    • Taze limon suyu (damak zevkinize göre)
    • 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori233 kcal298.72%
    • Yağ12.60 g16.15%
    • Doymuş Yağ6.50 g2.36%
    • Karbonhidrat23.60 g8.58%
    • Şekerden gelen1.50 g0.55%
    • Lif0.50 g1.79%
    • Protein6.30 g12.6%
    • Tuz0.10 g0.04%

    Yapılışı

    1

    Fırını 220°C’ye ısıtın.

    2

    Bir karıştırma kasesinde sütü, yumurtaları, unu ve bir yemek kaşığı Splenda Granül Tatlandırıcı’yı çırparak karıştırın.

    3

    Tereyağını yaklaşık 25cm’lik bir tavada veya fırın kabında eritin.

    4

    Hamuru tavaya dökün ve 20 dakika veya krep kabarana ve kızarana kadar pişirin.

    5

    Splenda Granül’ü ve limon suyunu dökün.

    6

    Yanmamasına dikkat edin ve ocaktan aldıktan hemen sonra servis edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up