Fırını önceden 70°C’ye ısıtın.
Fransız Tostu (Yumurtalı Ekmek)
Fransız Tostu (Yumurtalı Ekmek)
- Servis2 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi30 dk
- Toplam Süre40 dk
- Kalori225
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 6 yumurta, çırpılmış
- 6 yemek kaşığı süt
- ¼ çay kaşığı vanilya özü
- 30 g tereyağı
- 6 dilim kepekli ekmek
- 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori225 kcal288.46%
- Yağ12.10 g15.51%
- Doymuş Yağ4.90 g1.78%
- Karbonhidrat17.00 g6.18%
- Şekerden gelen2.30 g0.84%
- Protein12.20 g24.4%
- Tuz0.70 g0.25%
Yapılışı
1
2
Yumurtaları, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı, sütü ve vanilya özünü derin olmayan bir kasede veya fırın kabına karıştırın.
3
Tereyağını geniş bir kızartma tavasında orta sıcaklıkta eritin.
4
1 dilim ekmeği fırın kabına koyun, birkaç saniye karışımı emmesini bekleyin ve ardından aynı işlemi ekmeği ters çevirerek tekrarlayın.
5
Karışıma buladığınız ekmeği tavaya alın ve bu işlemi tüm ekmekler için tekrarlayın, ekmekleri her iki tarafı hafifçe kızarana kadar 2-3 dakika kızartın. Üzerine Splenda Granül Tatlandırıcı serperek sıcak servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler