Çikolatayı ve tereyağını kaynayan su dolu bir tencerenin içine yerleştirdiğiniz, ısıya dayanıklı bir kasede eritin.
Pratik Çikolatalı Mus
Pratik Çikolatalı Mus
- Servis6 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi5 dk
- Soğuma Süresi24 sa
- Toplam Süre24 sa 15 dk
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 6 yumurtanın beyazı + 4 yumurtanın sarısı
- 240 g bitter çikolata, parçalara kırılmış
- 80 g light tereyağı, küp halinde kesilmiş
- 3 yemek kaşığı espresso kahve
- 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
Yapılışı
1
2
Ocaktan alın, kahveyi ekleyin ve ardından Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin.
3
Yumurta sarısını ilave edin ve iyice karıştırın.
4
Yumurta beyazlarını ayrı bir kasede katılaşıncaya kadar çırpın.
5
Bunları nazikçe çikolata karışımına ilave edin.
6
Musu bir cam kâseye aktarın.
7
Servis etmeden önce buzdolabında 24 saat dinlendirin.
İpucu
Musu kırmızı meyvelerle süslenmiş, ayrı cam kaplarda da servis edebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler