Pratik Sosis Güveç

Pratik Sosis Güveç

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Pişirme Süresi35 dk
  • Toplam Süre50 dk
  • Kalori282
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • Düşük yağlı pişirme yağı
    • 2 kırmızı soğan, soyulmuş ve doğranmış
    • 2 diş sarımsak, soyulmuş ve kıyılmış
    • 300 g patates, kuşbaşı doğranmış
    • 2 pırasa, kalın dilimler halinde kesilmiş
    • 300 g beyaz kabak, soyulmuş ve kalın dilimler halinde kesilmiş
    • 2 havuç, soyulmuş ve dilimlenmiş
    • 1 kırmızı biber, soyulmuş ve dilimlenmiş
    • 2 yemek kaşığı un
    • 2 çay kaşığı karışık ot
    • 500 ml et suyu
    • 8 az yağı sosis, kızartılmış
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori282 kcal361.54%
    • Yağ7.70 g9.87%
    • Doymuş Yağ2.40 g0.87%
    • Karbonhidrat44.00 g16%
    • Şekerden gelen15.50 g5.64%
    • Lif8.70 g31.07%
    • Protein12.60 g25.2%
    • Tuz2.50 g0.91%

    Yapılışı

    1

    Düşük yağlı pişirme yağı püskürterek yağladığınız geniş bir tavayı ısıtın, soğanları ve sarımsağı ilave edin ve bunlar yumuşayıncaya kadar 5 dakika pişirin.

    2

    Patatesleri, pırasayı, kabağı, havuçları ve biberi ilave edin ve 2-3 dakika pişirin.

    3

    Un ekleyin ve 2 dakika daha pişirin.

    4

    Otları, et suyunu, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve sosisleri ekleyin ve özdeşleşmesi için karıştırın.

    5

    Kaynamasını bekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar düşük ateşte 20-25 dakika pişirin.

    6

    Tuz ve karabiberle tatlandırdıktan sonra sıcak servis edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up