Meyveleri, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı, balı ve 3 yemek kaşığı suyu küçük bir tencereye alın. 5 dakika veya meyveler şeklini kaybetmeden yumuşayıncaya kadar düşük sıcaklıkta pişirin. Meyveleri fırın için uygun 4 x 200 ml’lik puding kaplarına paylaştırın.
Meyveli Turta
Meyveli Turta
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi40 dk
- Toplam Süre50 dk
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 250 g mürdüm eriği veya erik, yarıya kesilmiş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g böğürtlen
- 1 yemek kaşığı bal
- 3 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Üst kaplaması için
- 3 yemek kaşığı su
- 40 g az yağlı tereyağı
- 75 g un
- 25 g çekilmiş badem
- 1 çay kaşığı esmer şeker
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
Yapılışı
1
2
Düşük yağlı tereyağını ve unu bir kaseye alın ve karışım bir ekmek kırıntısı görünümünü alana kadar parmaklarınızın uçlarıyla karıştırın. Çekilmiş bademleri ve Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin. Meyvelerin üzerine dökün, üzerine esmer şeker serpin ve 30 dakika veya kızarana ve meyvelerden kabarcıklar çıkana kadar pişirin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler