Baharatlı Armut ve Elma Turtası

Baharatlı Armut ve Elma Turtası

  • Servis4 kişilik
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Pişirme Süresi45 dk
  • Toplam Süre1 sa
  • Kalori200
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 300 g elma, soyulmuş, çekirdeği alınmış ve dilimlenmiş
    • 300 g armut, soyulmuş, çekirdeği alınmış ve dilimlenmiş
    • 1 yemek kaşığı bal
    • 2 yemek kaşığı su
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül

    Üst kaplaması için

    • 100 g un
    • 1 çay kaşığı karışık baharat
    • 50 g yağı azaltılmış margarin
    • 15 g parçalanmış karışık kuruyemiş
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori200 kcal256.41%
    • Yağ8.00 g10.26%
    • Doymuş Yağ1.00 g0.36%
    • Karbonhidrat31.00 g11.27%
    • Şekerden gelen14.00 g5.09%
    • Lif3.00 g10.71%
    • Protein4.00 g8%
    • Tuz0.13 g0.05%

    Yapılışı

    1

    Fırını önceden 200°C’ye ısıtın. Meyveyi fırına uygun 1 litrelik borcama dizin ve üzerine SPLENDA® Granül Tatlandırıcı serpin. Üzerine bal ve 2 yemek kaşığı su gezdirin.

    2

    Unu ve baharatı geniş bir karıştırma kabında elekten geçirin, margarini ilave edin ve ekmek kırıntıları görünümü verene kadar parmak uçlarınızla yoğurun. SPLENDA® Granül’ü ve kuruyemişleri ilave edin. Tart karışımını meyvelerin üzerine dökün ve kızarana kadar ve meyveler pişene kadar 35-45 dakika pişirin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up