Fırını önceden 200°C’ye ısıtın. Meyveyi fırına uygun 1 litrelik borcama dizin ve üzerine SPLENDA® Granül Tatlandırıcı serpin. Üzerine bal ve 2 yemek kaşığı su gezdirin.
Baharatlı Armut ve Elma Turtası
Baharatlı Armut ve Elma Turtası
- Servis4 kişilik
- Hazırlama Süresi15 dk
- Pişirme Süresi45 dk
- Toplam Süre1 sa
- Kalori200
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 300 g elma, soyulmuş, çekirdeği alınmış ve dilimlenmiş
- 300 g armut, soyulmuş, çekirdeği alınmış ve dilimlenmiş
- 1 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı su
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Üst kaplaması için
- 100 g un
- 1 çay kaşığı karışık baharat
- 50 g yağı azaltılmış margarin
- 15 g parçalanmış karışık kuruyemiş
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori200 kcal256.41%
- Yağ8.00 g10.26%
- Doymuş Yağ1.00 g0.36%
- Karbonhidrat31.00 g11.27%
- Şekerden gelen14.00 g5.09%
- Lif3.00 g10.71%
- Protein4.00 g8%
- Tuz0.13 g0.05%
Yapılışı
1
2
Unu ve baharatı geniş bir karıştırma kabında elekten geçirin, margarini ilave edin ve ekmek kırıntıları görünümü verene kadar parmak uçlarınızla yoğurun. SPLENDA® Granül’ü ve kuruyemişleri ilave edin. Tart karışımını meyvelerin üzerine dökün ve kızarana kadar ve meyveler pişene kadar 35-45 dakika pişirin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler