Muzları bir kâsede çatalla ezin. Üzerine yumurtaları ekleyin ve karıştırın. Splenda Granül’ü ekleyin, tekrar karıştırın.
Banana Bread (Muzlu Ekmek)
Banana Bread (Muzlu Ekmek)
- Servis8 dilim
- Hazırlama Süresi10 dk
- Fırınlama Süresi50 dk
- Toplam Süre1 sa
- Kalori260
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 adet olgunlaşmış muz (küçükse 3 adet)
- 2 adet yumurta
- 240 g un
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı mahlep
- 1 paket kabartma tozu (10 g)
- ½ çay kaşığı vanilya özütü
- 70 ml light süt
- 80 g ayçiçeği yağı
- Dolu dolu 7 tatlı kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori206 kcal264.1%
- Yağ11.60 g14.87%
- Karbonhidrat33.20 g12.07%
- Lif2.06 g7.36%
- Protein5.40 g10.8%
Yapılışı
1
2
Karışımın içine un, tarçın, mahlep ve kabartma tozunu ekleyin. Tekrar karıştırın.
3
Sıvı yağ, süt ve vanilya özütünü ekleyin; tekrar karıştırın.
4
Kek kalıbını yağlayın ve üzerine kek karışımını dökün. Dilerseniz karışımın arasına çikolata parçaları da ekleyebilirsiniz.
Düşük kalorili Banana Bread’iniz hazır! Afiyet olsun.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler