Un, tuz ve kabartma tozunu büyük bir kaba koyun ve üzerine Splenda Granül ekleyin.
Yaban Mersinli Pankek
Yaban Mersinli Pankek
- Servis12 porsiyon
- Toplam Süre1 sa 10 dk
- Kalori69
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 170 g çok amaçlı un
- 235 ml yağsız süt
- 150 g dondurulmuş yaban mersini
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı kabartma tozu
- ½ yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
- ½ çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori69 kcal88.46%
- Yağ1.00 g1.28%
- Doymuş Yağ0.40 g0.15%
- Karbonhidrat12.00 g4.36%
- Şekerden gelen2.80 g1.02%
- Protein2.80 g5.6%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
Yumurta ile sütü çırpın ve unlu karışıma ekleyerek iyice karıştırın. Eritilmiş tereyağını ekleyin ve yaban mersinlerini ilave edin. 1 saat bekletin.
3
Hafifçe yağlanmış bir kızartma tavasını orta ateşte ısıtın. Her pankek için yaklaşık 4 yemek kaşığı kullanarak hamuru tavaya dökün.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler