Easy Scottish Shortbread Cookies (İskoç Kıyır Kurabiyesi)

Easy Scottish Shortbread Cookies (İskoç Kıyır Kurabiyesi)

  • Servis18 adet
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Fırınlama Süresi10 dk
  • Toplam Süre20 dk
  • Kalori64,50
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül

    Malzemeler

    • 100 g tereyağı (Oda sıcaklığında)
    • 120 g un
    • 1 çay kaşığı vanilya özütü
    • 3 dolu tatlı kaşığı Splenda Granül (4 g)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori64.5 kcal82.69%
    • Yağ4.57 g5.86%
    • Karbonhidrat5.11 g1.86%
    • Lif0.18 g0.64%
    • Protein0.73 g1.46%

    Yapılışı

    1

    Tereyağını derin bir kapta mikser ile çırpıp üzerine vanilya özütü ve Splenda Granül ekleyerek biraz daha çırpın. Daha sonra un ekleyip 2-3 dakika daha çırpın.

    2

    Hamuru yağlı kâğıt serdiğiniz Borcam’a düzgün bir şekilde yayın. Bardağın taban kısmı ile habura bastırarak her tarafının eşit ve üzerinin düz olmasını sağlayın.

    3

    160°C fırında 10 dakika dakika pişirin.

    Splenda ile yapılan İskoç Kıyır Kurabiyeniz hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 adeti 72 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up