Tereyağını derin bir kapta mikser ile çırpıp üzerine vanilya özütü ve Splenda Granül ekleyerek biraz daha çırpın. Daha sonra un ekleyip 2-3 dakika daha çırpın.
Easy Scottish Shortbread Cookies (İskoç Kıyır Kurabiyesi)
Easy Scottish Shortbread Cookies (İskoç Kıyır Kurabiyesi)
- Servis18 adet
- Hazırlama Süresi10 dk
- Fırınlama Süresi10 dk
- Toplam Süre20 dk
- Kalori64,50
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül
Malzemeler
- 100 g tereyağı (Oda sıcaklığında)
- 120 g un
- 1 çay kaşığı vanilya özütü
- 3 dolu tatlı kaşığı Splenda Granül (4 g)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori64.5 kcal82.69%
- Yağ4.57 g5.86%
- Karbonhidrat5.11 g1.86%
- Lif0.18 g0.64%
- Protein0.73 g1.46%
Yapılışı
1
2
Hamuru yağlı kâğıt serdiğiniz Borcam’a düzgün bir şekilde yayın. Bardağın taban kısmı ile habura bastırarak her tarafının eşit ve üzerinin düz olmasını sağlayın.
3
160°C fırında 10 dakika dakika pişirin.
Splenda ile yapılan İskoç Kıyır Kurabiyeniz hazır, afiyet olsun!
* Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 adeti 72 kalori olacaktı!
Kullanılan Ürün

Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler



