Böğürtlenleri sos tenceresine alın. Üzerine yarım bardak su ve 2 çay kaşığı Splenda Granül ekleyin. Biraz koyu bir kıvam alana kadar (8-10 dakika) orta ateşte kaynatın.
Böğürtlenli Crumble
Böğürtlenli Crumble
- Servis6 porsiyon
- Toplam Süre40 dk
- Kalori300
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 50 g öğütülmüş yulaf ezmesi
- 100 g soğuk tereyağı ya da 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
- 30 g kıyılmış badem
- 1 paket toz vanilin (10 g)
- 300 g donmuş böğürtlen
- Yarım su bardağı su (150 ml)
- 12 çay kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori300 kcal384.62%
- Yağ17.00 g21.79%
- Karbonhidrat37.80 g13.75%
- Lif1.90 g6.79%
- Protein5.30 g10.6%
Yapılışı
1
2
Karıştırma kabına un, yulaf ezmesi, badem, vanilin ve 10 çay kaşığı Splenda Granül ekleyin. Karıştırın. Ardından soğuk tereyağını karışıma ekleyin ve parmaklarınızla tereyağını parçalayın.) Karışım ıslak kum kıvamında olmalı.)
3
Pişen böğürtlenleri derin bir fırın kabına alın. Üzerine hamur karışımını eşit bir şekilde ekleyin ve 15-20 dakika boyunca fırında pişirin.
4
Böğürtlenlerin suyu, hamurlu karışıma işlemiş olmalı.
5
Üzerine dondurma ekleyerek servis edebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler