Fırını 180°C’ye ısıtın. 28 x 34 cm’lik bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın ve bir kenarda bekletin.
Atıştırmalıklar
Atıştırmalıklar
- Servis5 porsiyon
- Hazırlama Süresi20 dk
- Fırınlama Süresi15 dk
- Toplam Süre35 dk
- Kalori25
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 5 yumurtanın beyazı
- 1½ çay kaşığı vanilya
- 1 tutam tuz
- 8 g SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori25 kcal32.05%
- Yağ0.00 g0%
- Doymuş Yağ0.00 g0%
- Karbonhidrat2.00 g0.73%
- Şekerden gelen2.00 g0.73%
- Lif0.00 g0%
- Protein4.00 g8%
- Tuz0.30 g0.11%
Yapılışı
Atıştırmalıklar
Yumurta beyazını orta büyüklükteki bir karıştırma kabına alın. Bir elektrikli mikserle yüksek devirde veya metal çırpıcı yardımıyla köpürene kadar çırpın.
SPLENDA® Granül Tatlandırıcı’yı, vanilyayı ve tuzu ekleyin. Orta sertlikte bir karışım elde edinceye kadar (yaklaşık 20 – 30 saniye mikserle) yüksek devirde karıştırın.
Yumurta beyazı karışımını hazırladığınız fırın tepsisi üzerine yemek kaşığıyla bezeler halinde dökün. Önceden ısıtılmış fırında 10 – 15 dakika veya kızarana kadar pişirin. Ardından fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Birleştirme
Servis yapmadan hemen önce Atıştırmalıkları dolguyla hazırlayın: 2 adet Atıştırmalık alın ve bir tanesinin alt (düz olan) kısmına ve diğerinin üst kısmına, alt kısımlar birbirine bakacak şekilde dolgu sürün. Kalan Atıştırmalıkları da aynı şekilde hazırlayın.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler