Buharda Pişmiş Ananas ve Şurup Pudingi

Buharda Pişmiş Ananas ve Şurup Pudingi

  • Servis4 kişilik
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Pişirme Süresi30 dk
  • Toplam Süre45 dk
  • Kalori536
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 110 g tereyağı, yumuşamış
    • 8 çay kaşığı şurup
    • 1 x 220 g konserve ananas halkaları, kendi suyunda, süzülmüş, ancak suyu ayrılmış
    • 1 çay kaşığı vanilya özü
    • 2 çırpılmış yumurta
    • 175 g kendinden kabaran un, elekten geçirilmiş
    • 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül

    Servis için

    • SPLENDA® Ev Yapımı Krema


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori536 kcal687.18%
    • Yağ26.40 g33.85%
    • Karbonhidrat66.70 g24.25%
    • Protein7.90 g15.8%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    4 x 150 ml puding kaplarını veya tatlı kâselerini bir miktar tereyağı ile yağlayın. Her bir kâsenin tabanına 2 çay kaşığı şurup dökün ve üzerine bir ananas halkası yerleştirin.

    2

    Kalan tereyağını geniş bir karıştırma kâsesine koyun ve Splenda Granül Tatlandırıcı ve kremayı ekleyerek özleşene kadar karıştırın. Yumurtaları ve vanilya özünü azar azar ekleyerek çırpın. Unu ilave edin ve kalan ananas suyuyla karıştırın. Karışımı kalıplara paylaştırın ve yüzeylerini düzleştirin.

    3

    Kalıpları yapışmaz pişirme kağıdıyla kaplayın ve bunları bir bantla sabitleyin. Bir buharlı pişirme aletine yerleştirin ve ortasına soktuğunuz kürdan temiz çıkana kadar pişirin yaklaşık 30 dakika pişirin. Sıcak kâselere pay edin ve SPLENDA® Ev Yapımı Krema ile servis edin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up