Çift Kat Çikolatalı Kirazlı Brownie

Çift Kat Çikolatalı Kirazlı Brownie

  • Servis25 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi25 dk
  • Toplam Süre35 dk
  • Kalori127
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 125 ml tereyağı
    • 210 g bitter çikolata, parçalara kırılmış
    • 2 yumurta
    • 1 çay kaşığı vanilya
    • 120 g (1 kap) un
    • ¾ çay kaşığı kabartma tozu
    • 170 g (½ kap) çikolata parçaları
    • 130 g (½ kap) kurutulmuş kiraz
    • 100 g (½ kap) SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori127 kcal162.82%
    • Yağ7.00 g8.97%
    • Doymuş Yağ2.00 g0.73%
    • Karbonhidrat14.00 g5.09%
    • Şekerden gelen8.00 g2.91%
    • Lif1.00 g3.57%
    • Protein2.00 g4%
    • Tuz0.60 g0.22%

    Yapılışı

    1

    Kaynayan suyun üzerine yerleştirdiğiniz bir kasenin içinde tereyağı ile çikolatayı arada sırada karıştırarak eritin. Ardından bir kenara alın.

    2

    Splenda Granül Tatlandırıcı’yı pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ve vanilyayı ekleyerek çırpın.

    3

    Unu kabartma tozuyla karıştırın ve ardından iki parti halinde Splenda Granül Tatlandırıcı karışımına ekleyerek karıştırın. Çikolata parçalarını ve kirazları karıştırın.

    4

    Karışımı yağladığınız 2 litrelik kare metal pasta kabına yayın.

    5

    180°C’lik fırında yaklaşık 25 dakika veya ortasına batırdığınız kürdan üzerinde sadece birkaç kırıntıyla temiz çıkana kadar pişirin.

    6

    Soğumaya bırakın ve ardından kare şeklinde kesin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up