Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye

Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye

  • Servis12 kurabiye
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Bekleme Süresi4 sa
  • Toplam Süre4 sa 15 dk
  • Kalori131
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 55 g margarin
    • 3 yemek kaşığı süt
    • 55 g çikolata
    • 140 g ince Hindistan cevizi
    • 5½ yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori131 kcal167.95%
    • Yağ13.00 g16.67%
    • Doymuş Yağ8.00 g2.91%
    • Karbonhidrat3.50 g1.27%
    • Şekerden gelen3.50 g1.27%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Margarini süt ve çikolatayla birlikte bir sos tenceresinde eritin.

    2

    Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve Hindistan cevizini ilave edin.

    3

    Küçük toplar halinde yuvarlayın ve buzdolabında bekletin.

    4

    Çikolatayla kaplayın ve bir kenara ayırın. Ardından çikolata kaplaması sertleşinceye kadar tekrar buzdolabına kaldırın.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up