Margarini süt ve çikolatayla birlikte bir sos tenceresinde eritin.
Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye
Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye
- Servis12 kurabiye
- Hazırlama Süresi15 dk
- Bekleme Süresi4 sa
- Toplam Süre4 sa 15 dk
- Kalori131
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 55 g margarin
- 3 yemek kaşığı süt
- 55 g çikolata
- 140 g ince Hindistan cevizi
- 5½ yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori131 kcal167.95%
- Yağ13.00 g16.67%
- Doymuş Yağ8.00 g2.91%
- Karbonhidrat3.50 g1.27%
- Şekerden gelen3.50 g1.27%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve Hindistan cevizini ilave edin.
3
Küçük toplar halinde yuvarlayın ve buzdolabında bekletin.
4
Çikolatayla kaplayın ve bir kenara ayırın. Ardından çikolata kaplaması sertleşinceye kadar tekrar buzdolabına kaldırın.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler