Splenda Granül Tatlandırıcı ile az yağlı tereyağı çırparak krema haline getirin.
Cupcake
Cupcake
- Servis12 cupcake
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi20 dk
- Toplam Süre30 dk
- Kalori132
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 125 g az yağlı tereyağı
- 125 g kendinden kabaran un
- ¾ çay kaşığı karbonat
- 75 g yağsız süt tozu
- Beyazları ayrılmış 2 yumurta
- 4 yemek kaşığı su
- 12 çuhaçiçeği
- 16 g SPLENDA® Granül
Üst kaplaması için
- 150 g yağı azaltılmış yumuşak peynir
- ½ ince rendelenmiş limon kabuğu ve ½ limonun suyu
- 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori132 kcal169.23%
- Yağ7.00 g8.97%
- Doymuş Yağ2.50 g0.91%
- Karbonhidrat11.50 g4.18%
- Şekerden gelen4.00 g1.45%
- Tuz0.50 g0.18%
Yapılışı
1
2
Unu, karbonatı ve süt tozunu elekten geçirin.
3
Yumurta sarılarını krema haline getirdiğiniz karışımla karıştırın ve ardından elekten geçirdiğiniz malzemeleri kaşıktan damlayacak kıvama gelmesini sağlayacak kadar suyla birlikte ilave edin.
4
Yumurta beyazını katılaşıncaya kadar çırpın ve ardından nazikçe kek karışımına yedirin.
5
12 muffin kek kalıbına paylaştırın ve 180°C’de 15-20 dakika veya iyice kızarana kadar pişirin.
6
Üstünü hazırlamak için tüm malzemeleri karıştırın ve her bir cupcake üzerine bir kaşık dökün. Çuhaçiçeği ile süsleyebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler