Granola

Granola

  • Servis8 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi15 dk
  • Toplam Süre25 dk
  • Kalori162
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 110 g yulaf ezmesi
    • 1 yemek kaşığı çiğ kabak çekirdeği
    • 1 yemek kaşığı çiğ ay çekirdeği
    • 40 g çiğ şam fıstığı
    • 40 g ezilmiş çiğ fındık
    • 1 limonun suyu
    • 1 yemek kaşığı bal
    • 40 g kuru üzüm
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori162 kcal207.69%
    • Yağ8.40 g10.77%
    • Doymuş Yağ0.70 g0.25%
    • Karbonhidrat18.60 g6.76%
    • Şekerden gelen6.50 g2.36%
    • Lif2.10 g7.5%
    • Tuz4.50 g1.64%

    Yapılışı

    1

    Fırını önceden 180°C’ye ısıtın.

    2

    Yulaf ezmesini ve kuruyemişleri bir kâsede karıştırın.

    3

    Önce limon suyu, Splenda Granül ve balı karıştırın, ardından kuru malzemeleri ilave ederek iyice karıştırın.

    4

    24 cm x 20 cm’lik pişirme tepsisine eşit şekilde yayın ve 10 dakika pişirin.

    5

    Kuru üzüm ilave edin, iyice karıştırın ve kızarana kadar 3-5 dakika daha pişirin.

    6

    Soğumasını bekleyin, ardından hava sızdırmaz bir kap içinde 2 haftaya kadar saklayabilirsiniz.

    İpucu
    Doğal yoğurt ve taze meyvelerle servis edebilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up