Hibiskuslu Soğuk Çay

Hibiskuslu Soğuk Çay

  • Servis4 porsiyon
  • Toplam Süre30 dk
  • Kalori0
  • Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 2 yemek kaşığı (20 g) kuru hibiskus
    • 800 ml kaynar su ve 200 ml soğuk su
    • 2 yemek kaşığı çay (20 g) ya da 2 poşet siyah çay
    • 12 adet SPLENDA® Tablet


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori0 kcal0%
    • Yağ0.00 g0%
    • Karbonhidrat0.00 g0%
    • Şekerden gelen0.00 g0%
    • Lif0.00 g0%
    • Protein0.00 g0%
    • Tuz0.00 g0%

    Yapılışı

    1

    Hibiskusu 500 ml kaynar suda 6-7 dakika boyunca demleyin. Ardından süzün.

    2

    Çayı 300 ml kaynar suda 15-20 dakika boyunca demleyin.

    3

    Demlediğiniz çay ve hibiskusu büyük bir şişeye aktarın. Karışım halen sıcakken içine 12 adet Splenda Tablet ekleyin ve karıştırın.

    4

    2-3 saat buzdolabında soğumasını bekleyin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up