Hibiskusu 500 ml kaynar suda 6-7 dakika boyunca demleyin. Ardından süzün.
Hibiskuslu Soğuk Çay
Hibiskuslu Soğuk Çay
- Servis4 porsiyon
- Toplam Süre30 dk
- Kalori0
- Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 yemek kaşığı (20 g) kuru hibiskus
- 800 ml kaynar su ve 200 ml soğuk su
- 2 yemek kaşığı çay (20 g) ya da 2 poşet siyah çay
- 12 adet SPLENDA® Tablet
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori0 kcal0%
- Yağ0.00 g0%
- Karbonhidrat0.00 g0%
- Şekerden gelen0.00 g0%
- Lif0.00 g0%
- Protein0.00 g0%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
Çayı 300 ml kaynar suda 15-20 dakika boyunca demleyin.
3
Demlediğiniz çay ve hibiskusu büyük bir şişeye aktarın. Karışım halen sıcakken içine 12 adet Splenda Tablet ekleyin ve karıştırın.
Seveceğiniz Diğer Tarifler