Fırını 220°C’ye ısıtın.
Hollanda Krebi
Hollanda Krebi
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi5 dk
- Fırınlama Süresi20 dk
- Toplam Süre25 dk
- Kalori233
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 60 g (½ kap) un
- 120 ml (½ kap) süt
- 2 yumurta
- 2 parça tereyağı
- Taze limon suyu (damak zevkinize göre)
- 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori233 kcal298.72%
- Yağ12.60 g16.15%
- Doymuş Yağ6.50 g2.36%
- Karbonhidrat23.60 g8.58%
- Şekerden gelen1.50 g0.55%
- Lif0.50 g1.79%
- Protein6.30 g12.6%
- Tuz0.10 g0.04%
Yapılışı
1
2
Bir karıştırma kasesinde sütü, yumurtaları, unu ve bir yemek kaşığı Splenda Granül Tatlandırıcı’yı çırparak karıştırın.
3
Tereyağını yaklaşık 25cm’lik bir tavada veya fırın kabında eritin.
4
Hamuru tavaya dökün ve 20 dakika veya krep kabarana ve kızarana kadar pişirin.
5
Splenda Granül’ü ve limon suyunu dökün.
6
Yanmamasına dikkat edin ve ocaktan aldıktan hemen sonra servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler