Ihlamur ve Elma Harmoni Çayı (Vegan, glütensiz)

Ihlamur ve Elma Harmoni Çayı (Vegan, glütensiz)

  • Servis2 kişilik
  • Hazırlama Süresi5 dk
  • Pişirme Süresi20 dk
  • Toplam Süre25 dk
  • Kalori37
  • Kullanılan ÜrünSplenda Stevia Tablet

    Malzemeler

    • 500 ml içme suyu
    • 1 adet orta boy elma (90 g)
    • 1 çay bardağı ıhlamur (15 g)
    • 1 adet tarçın çubuğu
    • 3 adet karanfil
    • 4 Splenda Stevia Tablet


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori37 kcal47.44%
    • Yağ0.57 g0.73%
    • Karbonhidrat7.97 g2.9%
    • Lif2.15 g7.68%
    • Protein0.41 g0.82%

    Yapılışı

    1

    Elmayı küçük kare parçalar halinde kesin.

    2

    Bir tencereye içme suyunu, kestiğiniz elmaları, çubuk tarçın ve karanfilleri ekleyin. Elmalar renk verene kadar orta ateşte 15-20 dakika kaynatın.

    3

    Süzgeç yardımıyla çay servis bardaklarını süzün ve her bir fincana 2 Splenda Stevia Tablet ekleyip karıştırın.

    Splenda ile yapılan Ihlamur ve Elma Harmoni Çayınız hazır, afiyet olsun!


    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 fincanı 52 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Splenda Stevia Tablet

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up