Unu, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve pirinç ununu karıştırın.
İskoç Bisküvisi Kurabiyesi
İskoç Bisküvisi Kurabiyesi
- Servis20 kurabiye
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi35 dk
- Toplam Süre45 dk
- Kalori121
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 310 ml un
- 60 ml pirinç unu
- 250 ml tereyağı
- 180 ml SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori121 kcal155.13%
- Yağ9.30 g11.92%
- Karbonhidrat8.50 g3.09%
- Protein1.00 g2%
Yapılışı
1
2
Geniş bir karıştırma kabında pürüzsüz ve kremsi hale gelene kadar tereyağını çırpın. Un karışımını yavaşça ekleyerek çırpın ve böylece pürüzsüz bir karışım elde edin.
3
Hamuru kaptan çıkarın ve yağladığınız yaklaşık 20 cm’lik kare pişirme tepsisine bastırarak eşit şekilde dağıtın.
4
160°C’de yaklaşık 35 dakika veya kenarları hafifçe kızarana ve dokunulduğunda yumuşak kısım kalmayana kadar pişirin.
5
Demir altlık üzerinde soğumaya bırakın. Küçük karelere kesin. Buzdolabında saklayın.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler