Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü

Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü

  • Servis4 kişilik
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Pişirme Süresi19 dk
  • Marine Süresi7 sa
  • Toplam Süre7 sa 34 dk
  • Kalori210
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 4 adet kemiksiz, derisi alınmış tavuk göğsü
    • 20 dal soyulmuş kuşkonmaz

    Marine sosu için

    • 375 ml light soya sosu
    • 125 ml susam yağı
    • 10 diş ezilmiş sarımsak
    • 45 g (½ kap) kıyılmış taze zencefil
    • 65 g (½ kap) kıyılmış limon otu
    • 2 adet orta büyüklükte doğranmış soğan
    • 100 g (½ kap) SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori210 kcal269.23%
    • Yağ6.00 g7.69%
    • Karbonhidrat19.00 g6.91%
    • Lif3.00 g10.71%
    • Protein22.00 g44%

    Yapılışı

    1

    Tüm marine malzemelerini orta büyüklükte bir kaba alın. İyice karıştırın. Tavuk göğüslerini marine sosuna ekledikten sonra 7 saat veya bir gece buzdolabında bekletin.

    2

    Tavuk göğüslerini marine sosunda çıkarın. Marine sosunu atın. Tavukları ızgarada 10 – 15 dakikada veya iyice pişene kadar pişirin.

    3

    Kuşkonmazları da ızgarada 3-4 dakika veya çıtır çıtır olana kadar pişirin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up