Tüm marine malzemelerini orta büyüklükte bir kaba alın. İyice karıştırın. Tavuk göğüslerini marine sosuna ekledikten sonra 7 saat veya bir gece buzdolabında bekletin.
Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü
Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü
- Servis4 kişilik
 - Hazırlama Süresi15 dk
 - Pişirme Süresi19 dk
 - Marine Süresi7 sa
 - Toplam Süre7 sa 34 dk
 - Kalori210
 - Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
 
Malzemeler
- 4 adet kemiksiz, derisi alınmış tavuk göğsü
 - 20 dal soyulmuş kuşkonmaz
 
Marine sosu için
- 375 ml light soya sosu
 - 125 ml susam yağı
 - 10 diş ezilmiş sarımsak
 - 45 g (½ kap) kıyılmış taze zencefil
 - 65 g (½ kap) kıyılmış limon otu
 - 2 adet orta büyüklükte doğranmış soğan
 - 100 g (½ kap) SPLENDA® Granül
 
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
 - Kalori210 kcal269.23%
 - Yağ6.00 g7.69%
 - Karbonhidrat19.00 g6.91%
 - Lif3.00 g10.71%
 - Protein22.00 g44%
 
Yapılışı
1
2
Tavuk göğüslerini marine sosunda çıkarın. Marine sosunu atın. Tavukları ızgarada 10 – 15 dakikada veya iyice pişene kadar pişirin.
3
 
Kuşkonmazları da ızgarada 3-4 dakika veya çıtır çıtır olana kadar pişirin.
Kullanılan Ürün

Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler



