Tüm marine malzemelerini orta büyüklükte bir kaba alın. İyice karıştırın. Tavuk göğüslerini marine sosuna ekledikten sonra 7 saat veya bir gece buzdolabında bekletin.
Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü
Izgara Kuşkonmazla Servis Edilen Soya Marineli Tavuk Göğsü
- Servis4 kişilik
- Hazırlama Süresi15 dk
- Pişirme Süresi19 dk
- Marine Süresi7 sa
- Toplam Süre7 sa 34 dk
- Kalori210
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 4 adet kemiksiz, derisi alınmış tavuk göğsü
- 20 dal soyulmuş kuşkonmaz
Marine sosu için
- 375 ml light soya sosu
- 125 ml susam yağı
- 10 diş ezilmiş sarımsak
- 45 g (½ kap) kıyılmış taze zencefil
- 65 g (½ kap) kıyılmış limon otu
- 2 adet orta büyüklükte doğranmış soğan
- 100 g (½ kap) SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori210 kcal269.23%
- Yağ6.00 g7.69%
- Karbonhidrat19.00 g6.91%
- Lif3.00 g10.71%
- Protein22.00 g44%
Yapılışı
1
2
Tavuk göğüslerini marine sosunda çıkarın. Marine sosunu atın. Tavukları ızgarada 10 – 15 dakikada veya iyice pişene kadar pişirin.
3
Kuşkonmazları da ızgarada 3-4 dakika veya çıtır çıtır olana kadar pişirin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler