Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı

  • Servis4 kişilik (4 porsiyon)
  • Toplam Süre40 dk
  • Kalori98
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül

    Malzemeler

    • 500 g bal kabağ (Temizlenmiş, kesilmiş)
    • 1 çay bardağı içme suyu
    • 12 dolu çay kaşığı Splenda Granül (8 g)
    • Üzeri için 1 çay bardağı parça ceviz


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Yağ5.73 g7.35%
    • Karbonhidrat8.68 g3.16%
    • Lif3.08 g11%
    • Protein2.65 g5.3%

    Yapılışı

    1

    Temizlenmiş ve kare parçalar halinde kesilmiş bal kabağını tencereye koyun.

    2

    1 çay bardağı içme suyuna 12 çay kaşığı Splenda Granül ekleyip eriyene kadar karıştırın.

    3

    Karışımı tenceredeki bal kabaklarının üzerine eşit bir şekilde dökün ve bal kabakları çatal batırılıp çıkarılacak yumuşaklığa gelene kadar kısık ateşte pişirin.

    4

    Pişen bal kabaklarını kenara alıp soğumaya bırakın; daha sonra üzerine ceviz parçaları serpin.

    5

    Splenda Granül ile hazırlanan Bal Kabağı Tatlısı hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 porsiyonu 167 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up