Fındıkları fırın tepsisine koyun ve 160 derecede 7-8 dakika fırında pişirin.
Kakaolu Fındık Kreması
Kakaolu Fındık Kreması
- Servis20 porsiyon
- Hazırlama Süresi20 dk
- Kalori51
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
100 g için
- 125 g kabuksuz fındık
- 30 g şekersiz bitter çikolata
- 1 tatlı kaşığı toz kakao
- 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
- 1 tatlı kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori51 kcal65.38%
- Yağ4.81 g6.17%
- Karbonhidrat4.89 g1.78%
- Lif0.57 g2.04%
- Protein1.64 g3.28%
Yapılışı
1
2
Fındıklar sıcakken kremamsı kıvam alana dek mutfak robotundan geçirin.
3
Benmari usulü ya da mikrodalgada eritilmiş çikolatayı fındıkların üzerine ekleyin.
4
Daha sonra geri kalan malzemeleri de ekleyin. 1-2 dakika daha pürüzsüz kıvam alana dek robottan geçirin.
5
Fındık kremanızı kavanozda muhafaza edebilirsiniz.
Düşük kalorili Kakaolu Fındık Kremanız hazır! Afiyet olsun.
Not: 1 porsiyon / 1 tatlı kaşığı / 5 g
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler