Buğday nişastası, tuz ve kakaoyu sos tenceresine koyup ocağa alın.
Kakaolu Puding
Kakaolu Puding
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi15 dk
- Kalori173
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 su bardağı (500 ml) süt
- 3 yemek kaşığı (50 g) buğday nişastası
- 1 çay kaşığı (5 ml) vanilya özütü
- 2 yemek kaşığı (15 g) kakao
- 1 yemek kaşığı (14 g) tereyağı
- 1 tutam tuz
- 8 çay kaşığı (8 g) SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori173 kcal221.79%
- Yağ7.50 g9.62%
- Karbonhidrat22.30 g8.11%
- Lif0.30 g1.07%
- Protein4.90 g9.8%
Yapılışı
1
2
Sos tenceresine sütü de ekleyip ocağın altını açın ve karıştırmaya başlayın.
3
Isındıktan sonra vanilya özütü ve Splenda Granül’ü ekleyin, kaynamaya başlayana kadar karıştırmaya devam edin.
4
Kıvam aldığında ocağın altını kapatarak bir kepçe yardımıyla servis kâselerine aktarın.
5
Buzdolabında 1-2 saat soğuduktan sonra keyifle yiyebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler