Krep

Krep

  • Servis4 kişilik
  • Hazırlama Süresi5 dk
  • Pişirme Süresi10 dk
  • Toplam Süre15 dk
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    Hamur karışımı için

    • 113,40 g un
    • 1 yumurta
    • 250 ml yağsız süt
    • Zeytinyağı
    • 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül

    Servis için

    • Küp halinde kesilmiş 1 limon veya limon suyu
    • 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*

    Yapılışı

    1

    Unu tezgaha dökün ve ortasında bir çukur açın.

    2

    Yumurtayı çukurun içine kırın, unla karıştırın ve süt ekleyerek yumuşak bir macun kıvamına getirin.

    3

    Karışımın yumuşaması ve topakların kaybolması için iyice yoğurun.

    4

    Kalan sütü ve Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin.

    5

    Yapışmaz tabanlı bir tavaya spreyle zeytinyağı sıkın.

    6

    Alt tarafı kızardığında krepi fırlatarak veya bir spatula yardımıyla ters çevirin ve diğer tarafını da pişirin.

    7

    Damak tadınıza göre üzerini limon veya portakal dilimleriyle süsleyin ve Splenda Granül Tatlandırıcı serperek servis edin.

    Not
    4 kişiliktir. (Her kişiye 2 krep düşer.)

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up