Unu tezgaha dökün ve ortasında bir çukur açın.
Krep
Krep
- Servis4 kişilik
- Hazırlama Süresi5 dk
- Pişirme Süresi10 dk
- Toplam Süre15 dk
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
Hamur karışımı için
- 113,40 g un
- 1 yumurta
- 250 ml yağsız süt
- Zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Servis için
- Küp halinde kesilmiş 1 limon veya limon suyu
- 8 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
Yapılışı
1
2
Yumurtayı çukurun içine kırın, unla karıştırın ve süt ekleyerek yumuşak bir macun kıvamına getirin.
3
Karışımın yumuşaması ve topakların kaybolması için iyice yoğurun.
4
Kalan sütü ve Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin.
5
Yapışmaz tabanlı bir tavaya spreyle zeytinyağı sıkın.
6
Alt tarafı kızardığında krepi fırlatarak veya bir spatula yardımıyla ters çevirin ve diğer tarafını da pişirin.
7
Damak tadınıza göre üzerini limon veya portakal dilimleriyle süsleyin ve Splenda Granül Tatlandırıcı serperek servis edin.
Not
4 kişiliktir. (Her kişiye 2 krep düşer.)
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler