Limonlu Beze Pudingi

Limonlu Beze Pudingi

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi15 dk
  • Pişirme Süresi15 dk
  • Toplam Süre30 dk
  • Kalori182
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 300 g az yağlı yumuşak peynir
    • 1 orta boy limon
    • 3 adet orta boy yumurta, beyazları ayrılmış
    • 4 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori182 kcal233.33%
    • Yağ14.00 g17.95%
    • Doymuş Yağ7.00 g2.55%
    • Karbonhidrat6.00 g2.18%
    • Şekerden gelen3.50 g1.27%
    • Tuz0.10 g0.04%

    Yapılışı

    1

    Fırını 180°C’ye ısıtın.

    2

    Az yağlı peyniri bir kâsede yumuşayana ve köpüklü hale gelinceye kadar çırpın.

    3

    Limon kabuğunu ve suyunu, yumurta sarılarını ve 2 yemek kaşığı Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin.

    4

    4 küçük tatlı kâsesine eşit şekilde paylaştırın.

    5

    Fırın tepsisine yerleştirerek 10 dakika pişirin.

    6

    Bu arada yumurta beyazlarını katılaşana kadar çırpın.

    7

    Kalan Splenda Granül’ü karıştırın.

    8

    Tatlı kaselerini fırından çıkarın ve üstüne bezeleri dizin.

    9

    Tekrar fırına alın ve iyice kızarana kadar 5 dakika daha pişirin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up