Fırını 180°C’ye ısıtın.
Limonlu Beze Pudingi
Limonlu Beze Pudingi
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi15 dk
- Pişirme Süresi15 dk
- Toplam Süre30 dk
- Kalori182
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 300 g az yağlı yumuşak peynir
- 1 orta boy limon
- 3 adet orta boy yumurta, beyazları ayrılmış
- 4 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori182 kcal233.33%
- Yağ14.00 g17.95%
- Doymuş Yağ7.00 g2.55%
- Karbonhidrat6.00 g2.18%
- Şekerden gelen3.50 g1.27%
- Tuz0.10 g0.04%
Yapılışı
1
2
Az yağlı peyniri bir kâsede yumuşayana ve köpüklü hale gelinceye kadar çırpın.
3
Limon kabuğunu ve suyunu, yumurta sarılarını ve 2 yemek kaşığı Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ilave edin.
4
4 küçük tatlı kâsesine eşit şekilde paylaştırın.
5
Fırın tepsisine yerleştirerek 10 dakika pişirin.
6
Bu arada yumurta beyazlarını katılaşana kadar çırpın.
7
Kalan Splenda Granül’ü karıştırın.
8
Tatlı kaselerini fırından çıkarın ve üstüne bezeleri dizin.
9
Tekrar fırına alın ve iyice kızarana kadar 5 dakika daha pişirin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler